End of christmas

Jahapp. Nu är julen slut. Har ni haft det bra? Det har jag. Jättemysigt! Dan före dopparedan blev det ju Bingolottos uppesittarkväll med ett gäng kompisar. Det var väldigt trevligt men det blev tyvärr ingen storvinst.
 
 
På morgonen på julafton åkte vi till min pojkväns syster på julfrukost. Var där i några timmar, öppnade lite julklappar och myste. Sedan åkte jag och min pojkvän till mina föräldrar, åt julbord och öppnade lite julklappar. Sedan åkte vi allihopa vidare (ännu en gång) till mormor och morfar där det blev julklappar en tredje gång och lite tårta. Lagom till Karl-Bertil skulle börja kom jag hem och på kvällen öppnade jag och min pojkvän våra julklappar (en 4e gång?!) till varandra och kollade på de sista avsnitten av julkalendern som vi hade missat. 

 
Jag hade en supermysig julafton även om det blev lite åkande fram och tillbaka. Jag fick fina julklappar, sådant jag behövde och lite olika fint smått och gott. :) 

Idag är jag hemma från jobbet för att jag är så förkyld, känns inte så bra att vara på ett äldreboende när en håller på att hosta lungorna ur sig. Får se om jag orkar plocka ner lite julgrejer, har tröttnat på det nu. Det är ju inte alls lika mysigt nu när julen är slut, magin är borta.. :)

Jag avslutar detta inlägg med en bild på en julgranskula som jag fick av min pojkväns syster i julklapp. Fin!!

 

Dan före dopparedan

Hej julbloggisar!! Av någon anledning har mitt julande här hemma blivit mindre och mindre för varje dag de senaste veckorna? Det började efter julfesten vid första advent. Efter det kändes det som att julafton redan hade varit, av någon konstig anledning? Men jag har inte brytt mig så mycket om det, julmyst när jag har känt för det bara. :) 

Förra veckan hade vi uppesittarkväll på jobbet och det var såå mysigt. Idag är det uppesittarkväll här hemma med Bingolotto och julgott. Ska förbereda lite inför morgondagen nu och sedan blir det sängen, ska upp ganska tidigt och åka på mysfrukost hos min sambos syster. Det blir en bra start på julafton. 

Jag avslutar detta inlägg med några bilder på granen, som faktiskt fortfarande är fantastiskt fin (som ny!) trots att det imorgon är en månad sedan vi tog in den. Den perfekta granen!! 

Hoppas att ni får en underbar morgondag! Ta hand om er, kram!

 
 

AVSLUTAD TÄVLING

 


Tävlingen om julsmyckena är avslutad! 
Vinnaren av örhängena är Frida och halsbandet har minglittrigajul vunnit! GRATTIS! Jag har skickat mejl till er. :)

Detta blev en dag sent men jag tycker att jag har en vettig ursäkt. Jag körde nämligen av vägen igår men det gick i princip så bra det kunde ha gjort med tanke på att avkörningen var ganska illa. Jag blev inte skadad överhuvudtaget men blev såklart ganska skakad. Hoppas att allt är bra med er. Ta hand om er! Kram.
Visa fler inlägg