JULFESTEN

Igår var det ju julfest här hemma! Det var så himla mysigt och trevligt och de sista gick hem vid ett inatt. Vi åt så mycket gott och drack Lusseglögg och Äppelglögg. Riktigt bra kväll. Nu kollar jag på Christmas with the Kranks och njuter av att julen är igång. Nu ska jag njuta så mycket jag kan i en månad.

 
 
Vi bjöd på stomp, lussebullar, knäck, juleskum, choklad, flera olika kakor, dessa chokladpuffar, denna vitchoklad + saffran-kladdkaka (såå himla god förresten!) och lite annat smått och gott.  

Vi sa att vi åt gotte-julbord, mm, såå mycket gott.
En kommentar
publicerat i Julgott, Vardag;
Taggar: Kladdkaka saffran, Kladdkaka vit choklad, Saffranskladdkaka, Vit choklad kladdkaka, Vit chokladkladdkaka, Vitchokladkladdkaka

Första adventHej! Idag tände vi första ljuset och åt gröt + hembakt stomp-frukost framför ett par avsnitt av Tjuvarnas jul. Såå mysigt!! Längtar efter första avsnittet av julkalendern imorgon, kommer vara på jobbet då så får se om jag kikar där eller om jag får vänta tills på kvällen. :) Har inte så höga förväntningar på årets julkalendern men det blir spännande att se ändå, såklart.

Adventstävling nr 1

TÄVLINGSDAGS! Denna tävling är sponsrad av julklappstips och vinsten är två biobiljetter! Det enda ni behöver göra är att kommentera på detta inlägg och berätta vilken era absoluta favoritfilm är! Det behöver inte vara en julfilm utan kan vara vilken film som helst.

Tävlingen avslutas på torsdag, LYCKA TILL!

Glöm inte att fylla i din e-mejl!


 
Harry Potter är några av mina favoritfilmer. De är såå bra tycker jag!

Visa fler inlägg