GOTT NYTT ÅR


Jag önskar er alla en bra nyårsafton! Vad ni än ska göra hoppas jag att ni kommer ha en fin kväll! 
Själv är jag nyss hemkommen fråm jobbet och om några timmar ska jag och killen till en kompis som bor här i närheten. Där blir vi några stycken som ska käka tre-rätters och bara ha en trevlig kväll. Perfekt! Det är det bästa sättet att fira in ett nytt år tycker jag. 

& ett nytt år?! Det är helt otroligt vad snabbt detta år har gått, som alla år de senaste åren. Jag har ju knappt vant mig vid att det är 2015 än?! Men jag hoppas att 2016 blir ett fantastiskt år för mig och er alla! Ta hand om er! 


Julafton 2015


Hejsan allesammans! Oj, det blev visst tyst här i en hel vecka. Sedan senast vi hördes har jag haft mycket för mig. På måndagen förra veckan (den 21/12) firade vi mammas födelsedag och jul med min familj + mormor och morfar. Det var jättemysigt! På tisdagen och onsdagen jobbade jag och på kvällen den 23e var jag och min kille hos en kompis här i närheten och spelade Bingolotto och drack glögg. 

& nu till julafton! Jag tog inte så mycket bilder, utan mest på min pojkväns systerdöttrar (vilket inte är så konstigt då de är såna sötnötter)På morgonen åkte vi till min pojkväns syster och åt julfrukost. Helt plötsligt kom en liten tomte smygandes utanför fönstret och kikade lite innan den smög iväg igen..Vi var där i några timmar; åt gott och öppnade lite julklappar innan jag och min kille åkte till mina föräldrar. Jag och mamma gick på långpromenad med hundarna och bara myste ett tag innan vi åkte till min killes faster. Där åt vi julbord och körde en sorts julklapplek. Vi åkte sedan hem lagom till Karl-Bertil började, efteråt öppnade vi våra julklappar till varandra, fikade och kollade på Svensson Svensson. Jag hade en så mysig julafton. 

 

Julklappar som gör skillnad

Har du inte köpt alla julklappar än? Är du ute i sista minuten? Eller kanske vill du bara ge en liten julklapp till dig själv? Jag tänkte tipsa om lite julklappar som gör skillnad på riktigt. Som är mer än bara en julklapp. Något som faktiskt förändrar och räddar andra människors liv.unicef finns det massor av saker att köpa i gåvoshopen. När du köper något skickas det till barn som behöver det som mest. Det finns saker från knappa hundringen och uppåt. 

läkarmissionen finns det massor av olika saker att skänka pengar till. Kika in där! Finns från 25 kr och uppåt. 

röda korset kan du köpa paket som går till människor på flykt. Från 129 kr.

cancerfonden kan du skänka valfri summa eller köpa lotter (men de hinner ju ej levereras innan jul).

 
Om du har någon julklapp kvar att köpa, eller även om du är färdig
med julklapparna, tänk lite extra på alla människor som är i nöd på ett eller
annat sätt runt om i världen. Vi kan alla göra något. ♥ Kram på er!

Visa fler inlägg