Julmys

Igår kväll blev det en riktigt mysig julkväll! Jag slog in julklappar, drack glögg & så kikade vi på första avsnittet av julkalendern! Gällande julkalendern vet jag inte riktigt vad jag ska tycka - både hiss och diss faktiskt. Jag tycker om själva konceptet men inte som julkalender. Jag vill gärna ha en historia att följa och som det ser ut så kommer det inte vara så i år. & som jag har sett andra skrivit - det känns perfekt som typ en dokumentär-serie för barn men inte som julkalender. Synd. Men den kanske blir bättre när en har sett några avsnitt. Så har det varit flera gånger förr. 

Men självklart kommer jag att fortsätta titta! Just nu är det faktiskt dags att kika på andra avsnittet, & om ett par timmar ska jag iväg på jobb. Men jag jobbar bara idag och imorgon, sedan tar jag lite semester!

 
#1 - - Nathalie:

Vilken mysig kväll du verkar ha haft! Håller med dig lite om julkalendern, blir lite "konstigt" och annorlunda när den är utformad som en dokumentär, man är ju van att det ska vara skådespel och mer som en "saga". Tycker dock att jag som vuxen kunde ha mycket glädje av denna kalender men kanske kan vara lite svårt för barn.

Svar: Jaaa, men precis! Du satte ord på mina tankar. Jag vill att den ska vara som en saga typ :) Personligen tycker jag att den är jättetråkig... Jag och min sambo har tyvärr gett upp den nu och börjat kolla på gamla julkalendrar istället.
Sabina