TÄVLINGDags för en till tävling! Vinsten är 6 såna här söööööta glass charms (som jag skulle kunna tänka mig att behålla själv.. :)) som en kan fästa runt glasfoten för att hålla koll på vems glas det är (+ att det är snyggt!). Det enda ni behöver göra för att tävla är att att kommentera på detta inlägg att ni är med! För en extra chans att vinna kan ni dela denna tävling på eran instagram/facebook/blogg. Tävlingen avslutas om ganska exakt en vecka; måndagen den 7 december 12:00! Lycka till!!


 

Min första advent - EFIT

 
Sååå, igår dokumenterade jag min första advent i EFIT-format! Dvs Ett Foto I Timmen under hela dagen. Hittade detta roliga på denna blogg!

Såhär såg min dag ut:


Dagen började ganska sent då vi tog en rejäl sovmorgon här hemma och hade bestämt sedan innan att vi skulle baka bröd till frukost. Till slut placerade vi oss i soffan med gröt och pepparscones framför oss. Kollandes på några avsnitt av Mysteriet på Greveholm och med det första adventsljuset tänt.


Här missade jag visst en timme och vips så var klockan 15:00 och jag var ute i skogen på promenad med hunden. & fredagspodden i öronen. Efter promenaden stack jag och sambon på julskyltning!


Efter det satte vi äntligen i belysningen i utegranen, som jag till slut har hittat i källaren. Efter många gångers letande de senaste veckorna.. Sedan blev vi bjudna på glöggfika hos grannarna! 

Vi blev sedan hungriga och på menyn stod det: tacos! Efter maten kikade vi på film, Ensam hemma!!! Efter det gick jag och la mig och letade lite julklappar på internet. Helt plötsligt var dagen slut och jag hade haft en jättemysig första advent!

Vinnarna

NUUUU är det dags att presentera vinnarna i tävlingen som avslutades i torsdags! Vi börjar med vaxkakorna, vinnaren ääääär................. 

Denise! MinGlittrigaJul!
& vinnaren av votivljusen ääääär.....

Hannah! Xohanki!
Grattis! Jag har mejlat er. :)


& resten av er som inte hade turen att vinna något idag önskar jag bättre lycka nästa gång! Det blir faktiskt en till liten tävling redan på måndag igen. :) Så glöm inte att kika in!


Visa fler inlägg