Min första advent - EFIT

 
Sååå, igår dokumenterade jag min första advent i EFIT-format! Dvs Ett Foto I Timmen under hela dagen. Hittade detta roliga på denna blogg!

Såhär såg min dag ut:


Dagen började ganska sent då vi tog en rejäl sovmorgon här hemma och hade bestämt sedan innan att vi skulle baka bröd till frukost. Till slut placerade vi oss i soffan med gröt och pepparscones framför oss. Kollandes på några avsnitt av Mysteriet på Greveholm och med det första adventsljuset tänt.


Här missade jag visst en timme och vips så var klockan 15:00 och jag var ute i skogen på promenad med hunden. & fredagspodden i öronen. Efter promenaden stack jag och sambon på julskyltning!


Efter det satte vi äntligen i belysningen i utegranen, som jag till slut har hittat i källaren. Efter många gångers letande de senaste veckorna.. Sedan blev vi bjudna på glöggfika hos grannarna! 

Vi blev sedan hungriga och på menyn stod det: tacos! Efter maten kikade vi på film, Ensam hemma!!! Efter det gick jag och la mig och letade lite julklappar på internet. Helt plötsligt var dagen slut och jag hade haft en jättemysig första advent!