Apotekarnes Julmust

Idag är det svärfars födelsedag så imorse gick vi till hotellet här i närheten och åt hotellfrukost, jag och min pojkväns familj :) Om ett par timmar ska vi till svärföräldrarna och äta mat, sedan hem och fixa oss inför halloween-fest ikväll! Jag ska vara vampyr. ;)

Om vi ska snacka om någonting juligare så köpte jag tidigare i veckan äntligen Apotekarnes årsmust! Jag tyckte att den både luktade och smakade väl av kardemumma men eftersom jag inte direkt älskar kardemumma så var detta ingen tio-poängare. Men den dracks upp iallafall!

Juleskum och pepparkakor

Igår hade det ÄNTLIGEN kommit in lite julnyheter på Ica här! Jag skulle egentligen bara in och köpa en blombukett men när jag såg dessa slank de genast med hem! Pepparkakorna var goda men jag kände inte så mycket "Vinteräpple-smak", men de var goda! I och för sig har jag inte ätit pepparkakor på så länge så det kanske var därför jag inte kände någon annorlunda smak..? Juleskumen blev jag glatt överraskad av! Hade inte förväntat mig att de var så goda som de var! Kommer definitivt köpas fler gånger. :)

 

Julalfabet!

Hade lust med en liten annorlunda lista! Julalfabet! Att skriva något som för mig är förknippat med julen/har med julen att göra, en sak på varje bokstav!

A - Advent
B - Barr
C - Christmas Eve från Yankee Candle
D - December
E - En julsaga
F - Förväntan
G - Gran
H - Hyacint (den snodde jag från Johanna!)
I - Ischoklad (fast jag har inte ätit det på flera år men vi hade jääämt det hemma när jag var liten)
J - Julmust
K - Karl-Bertil Jonsson! Eller Kalle Anka, såklart.
L - Lucia
M - Mörkt (och mysigt!)
N - Nejlikor! I apelsiner.
O - Ost
P - Pepparkakor
Q - 
R - Russin (uuuäääsch, hatar russin)
S - Saffran
T - Tända ljus
U - Uppesittarkväll
V - Vinter
W - Winter Wonderland
X - 
Y - Yrande snö
Z - Zzzz...appa kanske? Det kan bli lite zappande i tv-soffan.. :)
Å - 
Ä - Änglar
Ö - Öl, julöl

Om ni kommer på något där jag lämnat blankt så berätta gärna! Så kan vi göra klart listan tillsammans. :) & ni får självklart svara på listan själva om ni vill! EDIT: Tack Jennifer för hjälp! De med fet stil tipsade hon om. :) Nu är det "bara" Q och X (?!?!?) och Å kvar. Kommer ni på något?! :)
Visa fler inlägg