2016-12-03


Självklart har även djuren i familjen egna kalendrar! Tyvärr så tyckte inte katten om sin så hon får annat godis istället. Jag och min kille har en chokladkalender var, såklart! 

Tidigare i veckan var jag i Ullared med mamma och mormor och vi kom hem sent i förrgår. Jag shoppade massa men inte så jättemycket julsaker, lite dukar (bland annat den som syns på bilden nedan) och julgardin till badrummet, ett par adventsstjärnor och julservetter och engångstallrikar är det jag kan komma på såhär på rak hand som jag köpte i julväg.

Idag är det lördag och både jag och min kille är sjuka. Imorse åt vi mysig frukost i soffan när vi kollade på julkalendern, vi såg alla tre första avsnitten då vi har missat det tidigare, & jag tyckte att den verkade jättebra! Supermysig kalender. Någonting mer jag har gjort idag är att dekorera pepparkakshus. Vi har testat att göra egna delar en gång tidigare men det gick SÅ himla dåligt så sedan dess har vi köpt färdiga delar varje år. Det roligaste är ju ändå att dekorera, eller hur? 

Ikväll blir det tacos och julfilm och imorgon är det redan andra advent, wow!
(Pepparkakshuset är inte färdigt än men såklart så kommer det upp bilder på slutresultatet när det är klart!)


#1 - - Nike - inredning och julinspiration:

Jag gillar också julkalendern. Riktigt stämningsfull tycker jag :)
Krya på er!