Julfilmer

Sååå, let's talk about julfilmer!! Jag har en lista med filmer som ska checkas av här hemma innan årets slut. Det är ungefär samma filmer samma år, det läggs till någon ibland bara. I år har En underbar jävla jul lagts till! Den såg jag aldrig förra året så jag ser fram emot att se den nu. Såhär ser min lista ut:

- Harry Potter, iallafall första till fjärde filmen. När det firas jul på Hogwarts verkar det ju såå mysigt!!
- Frozen
- Ensam hemma 1, 2 och 3.
- Polarexpressen
- Miracle on 34th street (från 1994)
- Tomten är far till alla barnen
- Elf
- Grinchen
- Love Actually
- En underbar jävla jul
- & sist men inte minst, min absoluta favoritfilm (alla kategorier typ): The Holiday!!

Har jag glömt någon viktig???? Ikväll ska vi börja kika på första Harry Potter filmen. Efter HP blir det Frozen. Sedan blir det den vi känner för men vi sparar The Holiday tills en riktigt perfekt julmyskväll. Längtar så himla mycket!! Sedan brukar vi kika på någon julkalender också förresten (utöver den som går på tv). Jag tror att det blir Sunes Jul i år! Jag är sugen på den iallafall.

Bildresultat för the holiday

#1 - - Tina:

Ja! Du har glömt en film, som faktiskt nog är den bästa julfilmen! "Joulutarina" från 2007, tror att många missar den här filmen, men den är såååå fin och julig så den får man bara inte missa!
Den kallas även "En tomtesaga" eller "Christmas story", men originaltitel är "Joulutarina". Hitta, titta och njut!

Svar: Åh, den började jag kolla på förra året... Stängde dock av efter bara några minuter och kollade sedan aldrig klart av någon anledning. Jag får ge den ett nytt försök då, tack för tipset!! :)
Sabina

#2 - - Min Röda Jul:

Nu är det jul igen filmerna och Ett päron till farsa firar jul, gillar jag :) Och jag håller med Tina, Joulutarina är väldigt bra.

Har inte heller sett En underbar jävla jul, så det ska jag också göra i år.