End of christmas

Jahapp. Nu är julen slut. Har ni haft det bra? Det har jag. Jättemysigt! Dan före dopparedan blev det ju Bingolottos uppesittarkväll med ett gäng kompisar. Det var väldigt trevligt men det blev tyvärr ingen storvinst.
 
 
På morgonen på julafton åkte vi till min pojkväns syster på julfrukost. Var där i några timmar, öppnade lite julklappar och myste. Sedan åkte jag och min pojkvän till mina föräldrar, åt julbord och öppnade lite julklappar. Sedan åkte vi allihopa vidare (ännu en gång) till mormor och morfar där det blev julklappar en tredje gång och lite tårta. Lagom till Karl-Bertil skulle börja kom jag hem och på kvällen öppnade jag och min pojkvän våra julklappar (en 4e gång?!) till varandra och kollade på de sista avsnitten av julkalendern som vi hade missat. 

 
Jag hade en supermysig julafton även om det blev lite åkande fram och tillbaka. Jag fick fina julklappar, sådant jag behövde och lite olika fint smått och gott. :) 

Idag är jag hemma från jobbet för att jag är så förkyld, känns inte så bra att vara på ett äldreboende när en håller på att hosta lungorna ur sig. Får se om jag orkar plocka ner lite julgrejer, har tröttnat på det nu. Det är ju inte alls lika mysigt nu när julen är slut, magin är borta.. :)

Jag avslutar detta inlägg med en bild på en julgranskula som jag fick av min pojkväns syster i julklapp. Fin!!

 
Visa fler inlägg