Vinn biobiljetter!

Dags för en till tävling! Denna gången är vinsten 4 biobiljetter! För att delta är det bara att kommentera vilken julfilm som är eran favorit och varför! Enkelt va?! :) Tävlingen pågår till och med torsdag 17/12, lycka till!


 
9 kommentarer publicerat i Tävlingar
Taggar: Jultävling, Tävling, gratis biobiljetter, julblogg, vinn biobiljetter
#1 - - Frida:

Min favorit är Ensam hemma. Såg den när jag var 10 ungefär och då var det framförallt alla scenerna där skurkarna får stryk av Kevin som man älskade. Minns att jag skrattade så jag tjöt. När jag blev lite äldre så var det mer den underbara julstämningen och musiken som man älskade. Nu som vuxen är det hela kombinationen av julstämning, musiken, humorn och nostalgin som jag älskar, måste se den varje jul!

#2 - - Mer jul - Lillie:

Min favorit julfilm är Surviving Christmas! En så himla rolig film som verkligen är underskattad som julfilm :) Den bjuder på massor av julstämning!

#3 - - Anette - En fin jul:

Min absoluta favoritfilm är "Miraklet i New York", ser den varje år :)

#4 - - Helenes underbara jul:

Min favoritfilm är Tomten är far till alla barnen. Den får mig alltid att skratta högt och i komma i god stämning. Underbara skådespelare, torr humor och bara så dråpligt som det kan bli :-) Kul med en svensk höjdarfilm tycker jag.

Ha en fin dag!

#5 - - En underbar jul:

Min absoluta favoritfilm är "Ensam hemma" och har varit det sen första gången jag såg den.
Stämning, jul och pynt blandat med spänning och ännu mera julmys.
En film som passar hela familjen, stora som små.

Ha en fin Luciahelg!
/Jessica

#6 - - Fias Jul:

Min favorit är nog "The flight before christmas" ("Niko - på väg mot stjärnorna på svenska"), en finsk tecknad barnfilm som handlar om renen Niko, vars pappa är en av tomtens flygande renar. Filmen är barnslig, men jättegullig och fint tecknad med massa snö och fina landskap. Ett måste varje år! Gillar de flygande renarna och deras "motto":
"We´re reindeers, We´re not horses
We´re Santas flying forces, Ho Ho!"

#7 - - Anne-Lie:

Favoritfilmer har på senare år blivit Love actually. Beskriver kärleken från så många olika perspektiv. Dessutom gillar även sambon den så extra plus när han inte vill byta kanal för att det är en romantisk komedi :)

#8 - - Tova:

Tomten är far till alla barnen man får både skratta och krama skämmiskudden

#9 - - Jenni:

Trolltyg i tomteskogen. absolut bästa Julfilmen som passar både stora och små. Älskar att den kommit tillbaka på tv så man kan ha lite julkul framför tv´n igen.