När livet kommer ivägen

När livet kommer ivägen
Så! Senast jag skrev berättade jag att jag och min stora kärlek skulle gifta oss. Och det gjorde vi! Det blev det perfekta bröllopet enligt oss och vi skulle inte ändra på någonting. ❤️ Knappt en månad efter bröllopsdagen vann vi budgivningen på vårat drömhus så tiden efter det gick åt till att längta, drömma, planera och packa inför flytten. Förra veckan på onsdag var dagen kommen och vi flyttade. Huset är till hälften fortfarande kaos såklart men lite mys har vi allt lyckats få till. Internet har vi inte fått än men tiden för att hinna blogga skulle jag nog inte ha ändå. 

Eftersom det bara är några dagar kvar till december och första advent och jag inte har kommit igång med årets julbloggsäsong så har jag bestämt att jag skippar bloggen i år. ❤️ Tiden räcker helt enkelt inte till så jag tar nya tag till nästa år istället. 

MEN! Min instagram @santababyblogg uppdateras och det kommer den göra hela julen, så följ mig mer än gärna där! Det är inte omöjligt att det kommer upp lite tävlingar där heller.. 😉 Ha en fantastisk jul allesammans så ses vi på andra ställen än just här! ✨

(null)